Det sidste måltid - Liv og død og mad

ISBN
9788743412267
Beskrivelse

BESTILLING - UDKOMMER D. 24. OKTOBER 

OBS: Bogen sendes på udgivelsesdagen.  

Der er i alt 200 stk. af bogen til salg efter først til mølle-princippet frem til d. 22. oktober.

Maks. 50 tegn

350,00  DKK
Det sidste måltid - Liv og død og mad er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

En leverpostejmad, fars kyllingesuppe og rødvin til en kvart million kroner flasken. Det er nogle af de vidt forskellige ønsker til livets sidste måltid, som Lærke Kløvedals gæster har indtaget i hendes populære podcast "Det sidste måltid". I denne bogudgave har vi samlet 24 ud af de knap 200 samtaler. 

Kom til bords med blandt andre Alberte Winding, Simon Kvamm, Svend Brinkmann og Emma Holten. Om eksistens og eftermæle, smagen af barndom og kylling med skysauce. I bogens indledning tager Lærke Kløvedal os med om bag kulisserne - hvordan fik hun ideen til programmet, hvad er sammenhængen mellem mad og minder - og hvordan gennemfører man flere optagelser i træk med tung alkohol på bordet? 


Bogen er rigt illustreret af Agnete Schlichtkrulls stemningsfulde fotos, og der vil være opskrifter på udvalgte retter. 



Om forfatteren: 
Lærke Kløvedal er tv- og podcastvært, madanmelder og forfatter til den prisbelønnede bestseller Sømærke. Hun har selv udviklet "Det sidste måltid", som er en af Danmarks mest lyttede portrætpodcasts og blandt andet har vundet Prix Audio for årets radioprogram i 2023.